dag fyra till dag sex i Thailand.

alltsa, thailand ar en drom verkligen. kan inte fatta varfor man inte har akt hit tidigare, det ar helt sjukt. det ar jatte jatte fint har, manniskorna ar jatte trevliga och det ar jatte billigt. vet inte om jag skrev det i forra inlagget att vi bor for 35 svenska kronor per natt, helt sjukt.

det har dock hant lite trakigheter, mange har tyvarr blivit sjuk. sa vi fick aka in till sjukhuset, de sa pa sjukhuset att det inte var sa allvarligt sa det ar skont. de var sa jakla trevliga inne pa sjukhuset, eller ja de flesta var det. jag satt med honom inne pa rummet och de gav mig vatten och snackade med mig hela tiden. Mange fick ta nagra sprutor och det visade sig att det inte var nagot allvarligt och att han bara skulle fa lite medicin, men det var verkligen inte lite medicin, helt stort sa mycket tabletter han ska ta. haha vi bara skrattade nar lakaren forklarade alla mediciner, vi ska dock tillbaka till sjukhuset imorgon sa att de kan undersoka honom igen. det sjuka med hela besoket pa sjukhuset ar att mange fick ga fore alla thailandarna i kon. dar satt kanske 10 stycken och de fick vanta tills mange var klar. sjuuukt!

idag har vi bytat rum for att i det gamla sa hade vi inget varm vatten, men det behover mange nu nar han ar sjuk. vi bor i en tra bungalow nu, kanns sadar for att alla djur kan komma in sjukt latt. justdet pa tal om djur, imorse nar vi vaknade sa oppnade carlo dorren for att vi skulle fa in lite frisk luft, da springer en katt in och den vagrade att springa ut, haha carlo holl pa hur lange som helst for att fa ut den. haha!

de sista dagarna innan josefine och carlo aker hem kommer att besta av att sola, bada, ett besok pa sjukhuset och lite elefantridning. den sista natten ska vi forsoka att bo pa ett lyxigare stalle.

det var nog allt jag hade att skriva om dessa dagarna.

hoppas att ni har det bra hemma! saknar er !!

Kommentarer
Postat av: Kusinen

Hejsan vad mysigt ni har det... synd bara mange blev kass, hoppas han repar sig o får njuta av er sista vecka sen.

Kram till er!!!

2011-12-20 @ 21:37:11
URL: http://mmcs.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0