Thailand ag ett till dag fyra.

nu har vi antligen kommit till ett internet, det har inte funnits tillgang till internet tidigare.

nar jag och mange landade i Bangkok sa var vi lite smatt nervosa. allt var sa jakla stort man kan inte riktigt forestalla sig det dar hemma. men iaf, vi fick vara vaskor och satte oss i en taxi till josefine och carlos hotell. det var sjukt laskigt for att det ar vanster trafik. josefine och carlo bodde pa ett sjukt lyxhotell. vi duschade lite dar och sen stack vi ut och shoppade allt till resan i bangkok. SJUK stad.

sen bar det av till Koh Samet, det var en sjukt fard dit, men taxi i 3 timmar och bat i en halv timme. det ar en lite sjuk kansla nar man inte riktigt vet om man blir lurad eller inte for att alla erbjuder olika priser for en bat tur och vissa ar privatagda och andra inte. sjukt. men iaf, vi kom over och da var det jatte morkt ute, sa vi gick langst stranden for att forsoka hitta nagonstans att bo. alltsa i borjan sa kom vi till dom sjukaste bungalowsen, alltsa fyfan vad ackliga dom var. men till slut sa kom det fram en norsk man till oss och sa att han bodde pa ett sjukt fint stalle och han erbjod sig att hjalpa oss. sa dar fick vi bo for 150 kronor natten. pa Koh samet har vi varit i ungefar 3 dagar, vi har solat, badat och sett on lite. efter 2 dagen sa tankte vi att vi skulle ta oss till andra sidan on. sa vi satte oss i en taxi, SJUK taxi, vagarna ar sjuka har. iaf nar vi kom till den andra sidan sa kom vi till det ena lyxhotellet efter det andra. sa stort och vi insag att vi inte kunde bo dar och vi var tvugna att ta oss tillbaka till den andra sidan av on dar vi startade, men vi visste inte hur vi skulle ta oss dit, det gick inte att ga for det hader tagit hela dagen och dar fanns ingen taxi i narheten. vi hittade en bat och fragade om de kunde kora oss. men det kunde dom inte for att det var nagon som hade hyrt den baten. nar vi gar dar ifran sa ropar tva svenskar pa oss och fragar om vi vill hanga med dom ut och snorkla och sen kan dom slappa oss dar ni ska av. sa vi stack med dom. haha dom var skit roliga.. vi kom till den andra sidan ghittade ett nytt rum och sen stack vi till stranden och sen ut och at. nar vi skulle ut och ata sa traffade vi svenskarna igen och satt och kakade med dom hela kvallen.

igar sa tog reste vi hela dagen till koh chang, och nu bor vi pa ett skit fint hotell och allt ar skit billigt har. fy sa har stannar vi nog nagra dagar.

hoppas att allt ar bra med er dar hemma!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0