Bangkok

Hej på er!
Nu har vi kommit till bangkok och varit här i två dagar. Och denna staden är helt sjuk alltså, det är så jäkla mycket människor överallt. Trafiken är sjuk för att man kör precis som man vill. Men sjukast av allt är nog shoppingen. Det är så jökla mycket shopping. I  varje gatuhörn ligger det ett varohus, det finns båda varohus som är dyra och de som är billiga. Alltså bangkok är ett paradis för de som älskar att shoppa.
Vi bor på ett jätte fint lyxhotell som ligger bra till och skytrain går bara några hundra meter här ifrån. Skytrain är ett smidigt sätt att ta sig runt här i bangkok, och det är precis som det låter, alltså ett tåg i luften haha.
Idsg var vi på asiens största akvarium och det var riktigt fett :) sen har jag äntligen fått shoppa lite på forever 21, den butiken är riktigt najs och riktigt stor.
Nu ska jag och mange kolla film och sen sova, ha det så bra där hemma! Pusss

jag har tappat rakningen pa dagarna.

jag vet inte alls vilken dag vi ar pa nu, haha!

men det har hant lite sedan jag skrev senast.

josefine och carlo akte hem pa julafton, det kandes sjukt konstigt. man ar sa van vid att dom ar har, lite tomt. pa kvallen pa julafton sa var det fest har pa hotellet, men jag och mange var sa sjukt trotta sa vi var inte med sa lange, haha solen tar do pa en.

annars sa har vi varit runt lite pa on och kollat, det ar sjukt att se sa fattigt thailandarna bor. det ar helt galet. vi snackade med en som jobbar pa hotellet och hon tjanar 5000 bath i manaden, det ar ungefar 1300 svenska, helt sjukt!

vi har antligen sett apor, alltsa sa jakla coolt. vi sag en hel apfamilj nar vi skulle ga och handla for nagon dag sedan. och igar sa gick det en man pa stranden med langt har och skjortan oppen han sag ut typ som en pirat, jag tankte direkt att det bara var apan som saknades. nar han kom tillbaka 10 min senare sa hade han fan en apa pa magen, sa sjukt sot!

imorgon aker jag och mange till bangkok och ska vara dar i 5 dagar, sjukt najs! mycket shopping kommer det att bli!

ha det sa bra dar hemma, puuusss

dag fyra till dag sex i Thailand.

alltsa, thailand ar en drom verkligen. kan inte fatta varfor man inte har akt hit tidigare, det ar helt sjukt. det ar jatte jatte fint har, manniskorna ar jatte trevliga och det ar jatte billigt. vet inte om jag skrev det i forra inlagget att vi bor for 35 svenska kronor per natt, helt sjukt.

det har dock hant lite trakigheter, mange har tyvarr blivit sjuk. sa vi fick aka in till sjukhuset, de sa pa sjukhuset att det inte var sa allvarligt sa det ar skont. de var sa jakla trevliga inne pa sjukhuset, eller ja de flesta var det. jag satt med honom inne pa rummet och de gav mig vatten och snackade med mig hela tiden. Mange fick ta nagra sprutor och det visade sig att det inte var nagot allvarligt och att han bara skulle fa lite medicin, men det var verkligen inte lite medicin, helt stort sa mycket tabletter han ska ta. haha vi bara skrattade nar lakaren forklarade alla mediciner, vi ska dock tillbaka till sjukhuset imorgon sa att de kan undersoka honom igen. det sjuka med hela besoket pa sjukhuset ar att mange fick ga fore alla thailandarna i kon. dar satt kanske 10 stycken och de fick vanta tills mange var klar. sjuuukt!

idag har vi bytat rum for att i det gamla sa hade vi inget varm vatten, men det behover mange nu nar han ar sjuk. vi bor i en tra bungalow nu, kanns sadar for att alla djur kan komma in sjukt latt. justdet pa tal om djur, imorse nar vi vaknade sa oppnade carlo dorren for att vi skulle fa in lite frisk luft, da springer en katt in och den vagrade att springa ut, haha carlo holl pa hur lange som helst for att fa ut den. haha!

de sista dagarna innan josefine och carlo aker hem kommer att besta av att sola, bada, ett besok pa sjukhuset och lite elefantridning. den sista natten ska vi forsoka att bo pa ett lyxigare stalle.

det var nog allt jag hade att skriva om dessa dagarna.

hoppas att ni har det bra hemma! saknar er !!

Thailand ag ett till dag fyra.

nu har vi antligen kommit till ett internet, det har inte funnits tillgang till internet tidigare.

nar jag och mange landade i Bangkok sa var vi lite smatt nervosa. allt var sa jakla stort man kan inte riktigt forestalla sig det dar hemma. men iaf, vi fick vara vaskor och satte oss i en taxi till josefine och carlos hotell. det var sjukt laskigt for att det ar vanster trafik. josefine och carlo bodde pa ett sjukt lyxhotell. vi duschade lite dar och sen stack vi ut och shoppade allt till resan i bangkok. SJUK stad.

sen bar det av till Koh Samet, det var en sjukt fard dit, men taxi i 3 timmar och bat i en halv timme. det ar en lite sjuk kansla nar man inte riktigt vet om man blir lurad eller inte for att alla erbjuder olika priser for en bat tur och vissa ar privatagda och andra inte. sjukt. men iaf, vi kom over och da var det jatte morkt ute, sa vi gick langst stranden for att forsoka hitta nagonstans att bo. alltsa i borjan sa kom vi till dom sjukaste bungalowsen, alltsa fyfan vad ackliga dom var. men till slut sa kom det fram en norsk man till oss och sa att han bodde pa ett sjukt fint stalle och han erbjod sig att hjalpa oss. sa dar fick vi bo for 150 kronor natten. pa Koh samet har vi varit i ungefar 3 dagar, vi har solat, badat och sett on lite. efter 2 dagen sa tankte vi att vi skulle ta oss till andra sidan on. sa vi satte oss i en taxi, SJUK taxi, vagarna ar sjuka har. iaf nar vi kom till den andra sidan sa kom vi till det ena lyxhotellet efter det andra. sa stort och vi insag att vi inte kunde bo dar och vi var tvugna att ta oss tillbaka till den andra sidan av on dar vi startade, men vi visste inte hur vi skulle ta oss dit, det gick inte att ga for det hader tagit hela dagen och dar fanns ingen taxi i narheten. vi hittade en bat och fragade om de kunde kora oss. men det kunde dom inte for att det var nagon som hade hyrt den baten. nar vi gar dar ifran sa ropar tva svenskar pa oss och fragar om vi vill hanga med dom ut och snorkla och sen kan dom slappa oss dar ni ska av. sa vi stack med dom. haha dom var skit roliga.. vi kom till den andra sidan ghittade ett nytt rum och sen stack vi till stranden och sen ut och at. nar vi skulle ut och ata sa traffade vi svenskarna igen och satt och kakade med dom hela kvallen.

igar sa tog reste vi hela dagen till koh chang, och nu bor vi pa ett skit fint hotell och allt ar skit billigt har. fy sa har stannar vi nog nagra dagar.

hoppas att allt ar bra med er dar hemma!!

hejdå Sverige, hej Thailand.

nu åker snart jag och min älskling. kommer att försöka att uppdatera
från Thailand i bloggen, för er som är intresserade! :)

Weheartit.


Jag och Julia.


Åh nimmi är med och packar.


Världens bästa.


Om exakt 1 vecka åker jag och min älsk.


We love it.


Party like a rockstar.


Älskade Alicia <3


Efter i sis lägenhet.


Före i sis lägenhet.


idag flyttar älskade sis.

idag flyttar du älskade sis, tänk att du ska bli vuxen nu. fast det har du ju
varit ganska länge. du är bäst. bäst. bäst.

RSS 2.0