Jag sitter här och tänker, tänker på att k...

Jag sitter här och tänker, tänker på att kärleken inte alltid är så lätt. Speciellt inte ibörjan då man inte riktigt känner till den andra personens alla egenskaper. Man vet inte riktigt vad han gillar och inte gillar, man vet inte hur man ska vara i hans närhet trots att man borde vara sig själv.man vågar inte vara sig själv för att tänk om man gör något fel, tänk om man förstör något. Man är rädd helt enkelt. Jag är rädd att inte räcka till, att förlora det vi har och förlora det som jag hoppas på.


baby, i need you now.

Picture perfect memories, scattered all around the floor.
Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.
Wishing you'd come sweeping in the way you did before.
And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I guess I'd rather hurt than feel nothing at all.

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call, but I'm a little drunk and I need you now.
And I don't know how I can do without, I just need you now.

I just need you now.

Oh baby I need you now.

lördageftermiddag.

Just nu så sitter jag här med en kopp te, nrj webradio på högsta volym och snackar lite med sophia.
det är en fin start på dagen, och ja ni som inte får ihop "start på dagen" och min "överskrift" så har jag faktiskt
sovit till klockan ett idag, för att det var någon som höll mig vaken mellan 05.00 - 06.30. fast jag klagar inte, att få prata i telefon och höra hans röst är det bästa som finns just nu.

idag så har jag trotsat vintern lite, då jag har tagit på mig ljusa chinos, ihopp om att det ska bli vår snart. hi.
och idag så kommer Louise och Mette till mig, vi ska äta räkor, bakad potatis och sallad. sen ska vi kolla på film. det kommer att bli en fin dag idag. det vet jag om.

imorgon är det söndag mina vänner, det pirrar i kroppen bara jag tänker på det.

och sist men inte minst så vill jag bara skriva att jag är så glad för att Sophia är min vän, hon är fin, hon ställer upp och hon är framförallt ärlig. <3

ha en fin dag!


ärlighet, vad är det?

när man är hemma och är sjuk så ger det en ganska så mycket tid att tänka, tänka på saker som man kanske inte hinner med att tänka på i vardagen. idag har jag tänkt på ärlighet och hur man ska tolka sanningen.

hur är man när man är ärlig mot en människa?
för mig så är man ärlig när man i första stund upptäcker något som är annorlunda hos människans egenskaper, att man frågasätter och ger personen en ärlig chans att förklara varför denna nya egenskap har dykt upp. det viktigaste tycker jag att man tar upp det direkt när man inser det, att man inte går och tänker på det själv. utan att man lägger upp det på ett snygg sätt, det fulaste man kan göra är att ta upp det då den andra frågar. då är det försent. då sårar det bara.

jag har alltid varit ärlig, både på gott och ont. tidigare var det jobbigt att leva med det, för att det var så många som missuppfattade det och tyckte att det var jobbigt. men nu har jag lärt mig att leva med det, och mina vänner, de vet hur jag är. de vet att jag är ärlig. i och med att jag själv är ärlig så vill jag att mina vänner ska vara ärliga mot mig, jag vill att dom ska berätta hur de känner, om jag är konstig så vill jag att dom ska ge mig en chans att förklara mig. jag vill att jag och mina vänner ska vara på samma nivå.

idag så slog det mig, att mina vänner kanske inte uppfattar mig så som jag tror att dom uppfattar mig. jag har alltid trott att dom har uppfattat mig som den ärliga människan, den som bryr sig otroligt mycket om alla andra ( ibland så mycket så att det gör ont för mig själv), den personen som vill ha konstruktiv kritik och framförallt den personen som vill att andra ska säga vad de tycker om mig rakt upp och ner.

det sårade mig och fick mig att tänka, tänka på hur man får människor att uppfatta en som man vill bli uppfattad. man kan ju vara så som man vill att dom ska bemöta en. eller så kan man, som jag alltid gör, behandlar människor så som man själv vill bli behandlad. men det är inte alla människor som förstår det. ett exempel, jag är ärliga mot mina vänner för att jag vill att de ska vara ärliga mot mig.

jag vet inte om någon läser detta, men det gör inget. och om det är någon som läser det så vet jag inte om ni förstår vad jag menar. men jag var bara tvungen att skriva av mig lite, lite för att jag vill se om det är någon som tänker som jag eller känner som mig någongång och lite bara för att kunna sätta ord på mina tankar.

tack för mig.

oj.

jag tänkte skriva ett sms om hur jag mår, men jag skippar det. all lust försvann precis.


Så himla bra att man kan blogga ifrån sin ...

Så himla bra att man kan blogga ifrån sin mobil, hi. Just nu så tänkte jag bara testa för att se hur det blir. Ligger här i min säng och ska snart försöka sova, jag sov så himla gott inatt, antagligen för att Josefine sov bredvid mig, får väl se om jag kan sova lika gott inatt, nu är jag ju sjuk och allt! Aha, meningslöst inlägg, men godnatt!


vi har vår historia, ingen gammal utan en ny.

jag kan inte riktigt börja mitt inlägg med " jag kommer såväl ihåg den där första gången som vi träffades", det hade varit ganska löjligt i och med att vi träffades för exakt 26 dagar sedan.

vi skulle fira nyår tillsammans, ovetande om varandra, vi hade ingenaning om vem vi var, ingen aning om vad som skulle ske och ingenaning om vi någonsin skulle prata med varandra.

det första steget i denna historia var att du la till mig på Facebook, fantastisk funktion den där. jag visste inte riktigt vem du var och det klingade ingenstans då jag läste ditt namn högt för mig själv ( ja, jag måste läsa namnen högt för mig själv för att jag ska se om jag känner igen det eller inte). något sa mig att jag borde acceptera dig, så jag gjorde det. jag lät magkänslan ha rätt. det visade sig att du och jag skulle fira nyår tillsammans, i stugan tillsammans med massor av vänner.

vi skrev lite till varandra på Facebook, snackade lite på msn, smsade lite. men inget mer. jag var lite frånvarande, ytligt som jag är så tänkte jag " äsch, han är inte jätte snygg". Ja, ni läser rätt, jag gav inte honom en chans. fast att han var väldigt trevlig och hade humor.

dagen kom då vi skulle åka, jag hade ingenaning om att han skulle komma till stugan samma dag som mig. men det är jag glad att han gjorde. vi satt i soffan, jag och min bästa vän. vi satt och kollade på tv när ni kom och vi la inte så mycket energi på att resa oss och hälsa på er. men när ni kom in i vårt rum, då. först kom hans kompis in och vi hälsade, sen kom en till av hans kompisar in och sen kom han. oj oj oj, såfort han kom in i rummet så gav jag och min bästa vän varandra blicken, ni vet "snygg-blicken". vi båda tänkte, han ska jag ha. såfort han kom fram och hälsade så sa jag " vi kan ju likabra kramas, för vi känner ju nästan varandra" ( Ja, jag är stolt över den raggningsrepliken)

den första kvällen snackade vi inte jätte mycket, han var charmig, rolig, men så jobbig, han skämtade om ALLT, han hånade och höll på. men en charmigare människa än honom har jag aldrig träffat. den första kvällen gick, han var snygg, det tyckte både jag och min bästa vän.

dagen efter, då vaknade vi av att alla kom in i vårt rum. han var vacker, till och med på morgonen. och din röst, åh. Detta var nyårsafton. det var en magisk dag. vi låg kvar i sängen länge, och pratade. när vi väl bestämde oss för att stiga upp så åkte jag, min bästa vän och en vänlig killkompis och handlade lite mat. i bilen yttrar jag mig att " den där ***** är den snyggaste jag har sett 2010". redan där hade jag bestämt mig för att jag skulle ha hans nyårskyss och jag ångrade bittert att jag hade varit så frånvarande då vi började prata.

dagen gick, kvällen gick, jag och min bästa vän började att göra vid oss då annat folk anlände till stugan. när vi var färdig fixade och taggade till tusen så gick vi in till stugan där alla andra väntade ( vi sov i en ytterstuga om ni förstår vad jag menar?). Där var han, finare än någonsin, tror jag.

Hela kvällen, då vi åt satt jag och sneglade mot honom, ville fånga hans blick, sitta nära och prata med honom. när maten var avklarad och vi satt i soffan och festade till oss, då gjorde jag det smartaste jag har gjort 2010. jag yttrade till honom och min bästa vän " ni vet väl om att så som nyårsafton blir så blir även resten av året"
Han svarade : " då måste jag ju börja ragga på dig direkt"
Jag " äsch, vi struntar i raggandet och blir tillsammans direkt"
Han " ooookej"

Nu närmade klockan sig tolvslaget, och jag blev lite nervös. nervös för att jag inte riktigt visste hur tolvslaget skulle bli, jag visste inte vad som skulle hända. vi gick ut, vi drack, vi var glada och när klockan slog 12, dåå.. då kommer någon gående mot mig, det var han, förstår ni, det var han. han gick fram, och kysste mig.


everything means nothing if I aint got you.

Missing someone isn't about how long it has been since you've seen them or the amount of time since you've talked. It's about that very moment when you're doing something and wishing they were right there with you.


det sägs att det är bra att sakna någon.


men jag tvivlar.


vi tittar tillbaka på 2010..

bättre sent än aldrig..


Fest för Alexandra.


Fest för Crillis.


Fest för oss.


Fest hos Karolina.


Grekenlandet.


Norge.


Sommaren.


Studenterna.


Turkiet.

2010 var ett fint år.

du behöver inte läsa detta.

jag känner mig sårad och jag vet inte vad jag ska göra. jag vet inte om jag ska skriva här på bloggen eller om jag ska skita i det. jag vet inte om jag vill att folk ska läsa mina tankar eller inte. därför skriver jag med en text som är överstruken, för att då får folk själv välja om dom vill läsa det eller inte.

det som sårar mig mest just nu, det är att du har flyttat. att du inte är här, att du inte pratade med mig innan du gjorde det. det sårar mig att jag känner mig ensam och det sårar mig att du växte upp så snabbt, så snabbt så att du flyttade. eller har du ens flyttat, det känns så iaf. jag saknar redan det som vi gjorde här tillsammans, det som fick mig att vara glad, vi bråkade. det gjorde vi. men vi löste det alltid, tillsammans. det sårar mig att folk lägger sig i, att folk som inte vet vad dom pratar om ändå säger sin åsikt. speciellt den person som inte bryr sig, som alltid har snackat skit och som har varit falsk. det gör ont i mig att jag inte vet hur det blir framöver, jag har ingenaning. jag sitter och filosoferar själv, innan var det alltid du och jag som gjorde det tillsammans.

jag är trött på att få skulden för det som jag inte ska ha skulden för, jag är trött på att jag inte kan berätta hur jag länner för jag vet inte om någon kommer att förstå. jag är trött på det. i detta läge som jag är i, så borde jag vara lycklig, le hela tiden och vara positiv. men icke.

jag saknar oss.

Keep smiling, keep shining...


Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for. <3

störst, bäst och vackrast.

vart man än vänder och vrider sig så kommer det alltid att finnas,
kvittar var, när och hur.
förr tyckte jag att det var hemskt och kunde må kasst hur länge som helst,
idag är det inte så. idag tycker jag synd om henne. synd att det ska behöva
vara så.
denna gången har jag bestämt mig,
bestämt mig för att ingen ska kunna stoppa mig, ingen ska kunna trycka ner mig,
ingen. speciellt ingen som inte betyder ett skit för mig.

hejdå till dig, och hej till mig starkare än någonsin.

Free Fallin.

Just idag önskar jag i hemlighet att jag kunde spola tillbaka tiden ett år.
det är mycket jag saknar ifrån den tiden, och mycket som jag hade velat
göra annorlunda, så som att rädda vår vänskap.
jag hade ju min bästa vän, en vän som det smög sig med. en vän som jag önskar
att jag hade bredvid mig nu, nu när jag varken vet ut eller in. dig som jag kunde berätta
om ångesten över skolan, för att du hade gått där och visste hur det var.
men den tiden är förbi, det inser jag också. men man kan alltid få drömma och sakna.
det är det viktigaste idag.

finaste, någonsin.jag har den underbara känslan inom mig,
känslan som jag har längtat efter så länge,
känslan som berättar för mig att jag ska vara lycklig,
känslan som saknar dig när du går,
och känslan av trygghet när jag är med dig.
jag har längtat efter denna känsla så länge,
och nu är den verkligen välkommen.


jag har världens finaste vänner, så det så.

Den 7 Januari så bestämde vi oss för att äta tacos, pimpla vin, dricka corona och spela spel.
såhär såg det ut.


Finaste någonsin.


Crillis och jag. måste jag säga mer?Julia Julia Julia.Finaste dukningen, eller så är det mina fina vänner som gör allt så fint.Alla skulle vi testa glasögonen.


Anton
Crillis årliga krängarbild.


Min årliga krängarbild.

GE MIG FLER SÅNA KVÄLLAR, TACK!

stugan, ta mig tillbaka.


gott nytt år såhär i efterskott.


RSS 2.0