Dagens önskan: lördag hela veckan.


sjukdag. #hatarminmage


fy vad mysigt.


Dagens sanning.


måndag.

Idag är det måndag, jag brukar i vanliga fall verkligen avsky måndagar, det brukar innebära ångest. Men igår innan jag gick och la mig så bestämde jag mig för att imorgon ska jag göra måndagen till en riktigt fin dag. 
 
Jag har unnat mig själv en sovmorgon idag, jag har jobbat hela helgen och var faktiskt riktigt sliten när jag slutade jobba vid 23 igår, så jag förtjänade en sovmorgon. Jag sov ända till klockan 11 idag, kommer inte ihåg senast jag gjorde det faktiskt. 
 
Denna helgen har jag som sagt jobbat, det har varit kul men man blir ju så trött i huvudet i och med att det är ett nytt jobb med mycket nytt att lära. Att vara " ny på jobbet " är nog det värsta man kan vara alltså, man känner sig hela värdelös, man känner sig ständigt i vägen och man känner sig så dum när man inte kan allt som alla ens kolleger kan. Men jag tror att det blir bättre snart, känner ändå att jag börjar komma in i det nu. Min största rädsla har varit att jag inte skulle kunna göra kaffet rätt, men igår gjorde jag kaffe hela kvällen och det gick över förväntan. Så nu behöver jag inte vara orolig över det. 
 
Helgen har även spenderats med min fina pojkvän, vi har inte hunnit träffas så mycket, men det var ändå så mysigt. I fredags så gick vi och la oss jätte tidigt för att jag skulle upp tidigt och jobba på lördag, och på lördag efter jobb så kom josefine och Carlo hit, så då åt vi med hela familjen. Och igår så började jag jobba 15, så vi åt en långfrukost med mina föräldrar och sen var det dags att börja göra sig i ordning inför jobb. 
 
Denna veckan kommer att bli en bra vecka, jag ska hinna börja med vårt nya grupparbete i skolan, jobba och träffa massor av fina vänner. 
 
Nu ska jag stiga upp från sängen och gå ner och göra mig en stor frukost och börja plugga. 
 
Ha en fin måndag! :) 
 
 

mitt liv justnu.

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här på bloggen, har inte riktigt prioriterat min blogg. Och jag har inte haft något vettigt att skriva eller några fina bilder. Men jag tänkte iaf skriva en liten uppdatering om mitt liv, kanske inte så intressant att läsa ( då alla som läser min blogg redan känner mig, tror jag? ). 
 
Jobb, jag har fått ett nytt jobb. WIHO! äntligen. Jag har fått jobb på Espresso House inne i stan, så himla kul. Har bara jobbat två gånger än så länge, men fick mitt nya schema idag och det ser lovande ut. Jag ska dessutom jobba hela helgen, spännande. 
 
Skolan den rullar på som vanligt, har precis börjat en ny kurs som heter " särskilda brottstyper ". Den verkar vara väldigt intressant. Annars är det inget nytt inom skolan. 
 
Fredrik, min pojkvän ( äntligen! ). Det är något speciellt med att vara nykär och ha en ny pojkvän. Det är nog världens bästa känsla. Och jag är världens lyckligaste. 
 
Träning, det är jag inte speciellt duktig på justnu. Jag har ingen motivation och jag tycker inte att det är kul. Jag försöker att gå PW någon gång i veckan, sen försöker jag att ha lite vardagsmotion. Jag har bestämt mig för att bara träna ( på gym) när jag känner att jag har motivationen till det, och om det bara är en gång i veckan eller en gång i månaden, så är det okej. 
 
För övrigt så har jag ganska mycket problem med min mage ( igen ). Jag ska ringa läkaren på måndag, måste försöka få bukt med detta nu, orkar inte ha det såhär längre. MEN, jag tror att mycket ligger i att jag äter helt fel ( jag äter nästan ingenting ). Så att nu har jag bestämt mig för att jag ska äta 5 mål om dagen, tror att det kommer att bli mycket bättre med magen då. 
 
Jag har även lovat mig själv att jag ska ta vara på vardagslyxen lite mer, som idag så tappade jag upp ett varmt bad, tände ljus i hela badrummet också hade jag köpt Sofis mode med mig hem, så mysigt. Det behöver inte vara mer än så. 
 
Också är det ju bara drygt en månad kvar tills jag åker till Thailand med finaste människorna. 
 
Ha det så bra! 

Frukost+plugg+fina vänner = bra start på dagen.


Mitt bästa för dig.


<3


Godnatt.


Kul fredagskväll.


RSS 2.0