tre apor.

Jag har haft en riktigt bra helg.

i fredags så åkte jag till skolan vid nio, gick i skolan i en timme, åkte till körskolan och pluggade teori och sen körde jag en enkel lektion, stressade hem och bytte om och sen körde mamma mig till jobb. jag jobbade till åtta och var hemma vi halv nio. och då var jag helt DÖD. gick upp och duschade, åt och sen kom Mette hit så att vi såg Big Brother tillsammans med Robin och Josefine. sen somnade jag gott den kvällen, fyför var helt slut.

i lördags så vaknade jag av att klovkan ringde vid tio, gick upp och fixade mig och sen åkte vi till Mia, Gerry, Melvin ovh Hanna. äntligen fick vi träffa dom igen, vi hade supermysigt! riktigt bra start på dagen. när vi kom hem så åkte jag och mamma och solade ( jag ser nu ut som att jag har varit i Thailand i tre veckor, ELLER? ). sen åkte jag hem, sov, steg upp igen och fixade mig för att sedan åka på förfest hos Crillis.

Kvällen började med att vi lagade Tacos tillsammans, åt och drack vin. sen kom Emma och Sandra till oss och vi förfestade lite till och sen stack vi till Slagt. och detta var den SÄMSTA slagtkvällen NÅGONSIN. fyför vad tråkigt det var, och det var bara massa nördar ute. så vi stack hem vid halv två. haha!

igår, så segade jag och Mange hela dagen. och på kvällen hämtade familjen mat från Vespa. finfin avslutning på en bra helg.

nu sitter jag här och ska snart till frisören, ha en fin dag!


komisk bild, längst till vänster har vi Josefine för att hon vill aldrig se på allt skit som jag och Crillis gör, jag sitter i mitten för att jag säger alltid saker utan att tänka, och Crillis är till höger för att han orkar aldrig lyssna på mina och josefines dryga historier och bråk. haha! <3

ps. jag har världens finaste pojkvän. ds.

Kommentarer
Postat av: mamma

Stämmer precis med aporna!!!!!!!!!!! älskar dig

2011-04-06 @ 13:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0